Kedves érdeklődők!

 

Húsz év tapasztalatát összegyűjtve, egyedülálló vállalkozásba kezdtünk Álmosvölgyben. Szerettük volna még közelebb hozni a gyerekekhez őseink harcmodorát, életvitelét. Így jutottunk el arra az elhatározásra, hogy készítünk egy olyan játékparkot mely egyedülálló az országban. A szokásos kliséket(légvár, műanyagcsúszda, gokartpálya)elhagyva olyan játékokat(gyalogos vívás, lovas-gyalogos vívás, akadálypálya, Toldi bot, kopja célzás, ló elkapás, stb.)készítettünk a gyerekeknek melyek használatával játék közben egyszerre fejlesztik testi-lelki egészségüket és közelebb kerülnek Álmos és Árpád vezette magyarság életmódjához és harci világához. Sok szeretettel várunk minden óvodás és iskolás gyermeket nemzeti játékparkunkba, egészen biztos egyedülálló élményben lesz részünk.

                                                                                                                  

 

Osztálykirándulás Álmosvölgyben

Sok szeretettel várunk 2024 április 1-től tavaszi osztálykirándulásra minden iskolás és óvodás csoportot Álmosvölgybe, akik szeretnének megismerkedni történelmünk egyik legszebb időszakával. Megmutatjuk a mai fiataloknak, hogyan éltünk mi magyarok a IX-X. században, hol laktunk, milyen állataink voltak, hogyan harcoltunk és milyen fegyvereket használtunk. Külön köszönet azoknak a tanároknak akik a harmadik vagy akár már negyedik osztályukkal látogatnak el hozzánk négyévente. Természetesen várjuk azokat is akik még nem jártak nálunk, reméljük ők is visszatérő vendégeink lesznek.

 

 

 

Álmosvölgybe közel húsz év alatt már több tízezer gyermek és felnőtt látogatott. Az elkövetkezendő években sem szeretnénk letérni arról az útról,amire ráléptünk a Völgy indulásakor.A közelmúltban egyre jobban elszaporodó kirándulóhelyek versenyében nem szeretnénk részt venni,műanyag világukat nem tartjuk követendő példának.Akik ellátogatnak hozzánk a következő irányelvekkel találkozhatnak:természet,hitelesség,nemzettudat,játszva tanulás,büszkeség,alázat,állatszeretet.Ezért a műanyagcsúszda,légvár világát elkerüljük a jövőben is és az őseink által követett természetes világot próbáljuk meg mi is követni itt Álmosvölgyben.